Accountmanager / Business Developer (32-40 uur)

Omschrijving

Laat jij onze klanten groeien met digitale innovatie? Netzozeker zoekt:


Accountmanager / Business Developer (32-40 uur)

Onze drijfveer bij Netzozeker is dat we bedrijven slimmer en sneller laten werken door digitale innovatie. Dus dat onze software onder de streep veel rendement voor bedrijfsprocessen oplevert.


Dit ben jij

Snap jij hoe bedrijfsprocessen lopen? Kun jij software omgevingen en processen snel doorgronden? Ben jij commercieel ingesteld en wil jij klanten boven verwachting verrassen met goed onderbouwde adviezen en softwareoplossingen die veel rendement opleveren? Dan ben jij Netzozeker de Business Developer die wij zoeken!


Dit ga je doen

Als Business Developer ben je medeverantwoordelijk voor het uitbreiden van ons klantenbestand. Je weet proactief relaties op te bouwen en contact te leggen met potentiële klanten waarmee je je eigen netwerk en new business creëert. Je bent meer “uit” dan “thuis” en geeft overtuigende presentaties en demo’s over onze technische software innovaties. Je helpt met business analyses organisaties inzichtelijk te maken hoe zij bedrijfsprocessen digitaal kunnen innoveren en optimaliseren. Je adviseert de juiste software oplossing voor specifieke vragen of kansen. Als accountbeheerder zorg je tevens samen met het team voor een goede opvolging en dat het project boven verwachting wordt uitgevoerd.


Dit is Netzozeker

Onze ogen gaan stralen van 'wij willen digitaal innoveren maar weten nog niet hoe, denk met ons mee” vragen van ambitieuze bedrijven die zich willen onderscheiden en kansen zoeken om te groeien. Onze kracht is om snel bedrijfsprocessen te doorgronden en klanten vaak boven verwachting te verrassen met softwareoplossingen waar ze zelf vaak nog niet eens van gehoord hebben.

Wij werken als ambassadeur van de Smart Industry met de nieuwste technologieën en maken graag de vertaalslag tussen IT en business. We zijn er trots op dat veel bedrijven compleet draaien op onze applicaties. Maar we lopen niet naast onze schoenen hoor. We zijn een nuchter no-nonsens bedrijf zonder gebluf, met medewerkers die het heel gewoon vinden om met topsoftware het verschil te maken voor bedrijven. Want daar gaat het om.

Vereisten

Dit vragen we

Enthousiast, no-nonsense mentaliteit en liefhebber van digitale innovatie met de nieuwste technologie? Weet je alle ins- en outs? Grote kans dat je perfect in ons team past. Daarnaast neem je het volgende mee:


 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding (bv Commerciële/Technische Bedrijfskunde)
 • Je hebt gedegen relevante ervaring met verkoop en maatwerk softwareoplossingen (minimaal 3 jaar)
 • Je hebt een relevant netwerk en/of weet deze snel uit te breiden
 • Je hebt een passie voor software, technologie en digitalisering
 • Je hebt een marktgerichte, commerciële focus
 • Je hebt affiniteit met productiebedrijven en smart industrie
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en kunt autonoom werken


Dit bieden we

We bieden je natuurlijk een passend salaris, een auto van de zaak, zeer goede werksfeer en een diversiteit aan projecten. Maar er is meer:

 • Heerlijke bonenkoffie
 • Ruimte voor ontwikkeling
 • Lunch van de zaak
 • Flexibele werktijden
 • VrijMiBo en spontane BBQ’s


Voor meer informatie kijk je op: https://werkenbijnetzozeker.nl/


Informatie voor recruiters

Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures